Emine CAN ATALAY - 3 YAŞ A SINIFI Okul Öncesi Öğretmeni

2013 yılı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği mezunuyum. Daha önce Erzurum ve Van´da görev yaparak 2016 yılında Burdur Türk Hava Kurumu Ortaokuluna atandım. Ardındanda Yıldız Güral Kızılay Anaokuluna geçtim. Yüksek Lisansımı Eğitim Yönetimi üzerine tamamladım. Kodlama, yazılım geliştirme uzmanlığı, bilgisayar destekli tasarım, drama, işaret dili, masal anlatıcılığı, müze eğitimi, web2 araçları ile dijital eğitim materyali tasarlama, zeka oyunları ve diksiyon eğitimlerinin yanı sıra 20 farklı eğitim alarak kendimi geliştirdim ve geliştirmeyede devam ediyorum. Uluslararası ve ulusal E-twinning projelerinde kurucu ve ortak olarak yer aldım ve başarı ile tamamlayarak kalite etiketi ile ödüllendirildim.