5 DEVLET 1 MİLLET Geleceğimiz Gözelleşecek eTwinning Projesi

Okul öncesi ogretmenelrimzden Ebru ALTINDAL in Azerbaycan ortağı ile başlattığı 5DEVLET 1 MİLLET Geleceğimiz Gözelleşecek eTwinning Projesi 4yas A şubesi ile uygulanmaya başlamıştır.

01.10.2023 97

"5 DEVLET 1 MİLLET" Gələcəyimiz Gözəlləşəcək. Baki, 102 nömrəli tam orta məktəb Badirnisa Quliyeva ve Burdur Yıldız Güral Kızılay Anaokulu Okul Öncesi öğretmeni Ebru ALTINDAL'in kurucusu,Türkiye'den 7 Azerbaycan'dan 3 okulun ortaği olduğu eTwinning projemizde; Öğrencilerimize küçük yaşlarda öz kültürümüzden gelen, değerlerimizden beslenen geleneksel çocuk oyunlarımızı öğreterek gelecek nesillerimize aktarmak,Türk Devletleri Teşkilatimizdaki ülkelerimizi (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkiye) daha iyi tanımak, tanıtmak amaçlanmıştır.

Projemizde 5 Türk Devletimizin geleneksel çocuk oyunlari proje ortağı okullarımızın bahçesine çizilecek ve değerlerimizden beslenen geleneksel çocuk oyunlarimiz oynanacaktir. Bayraklarımız, geri dönüşüm etkinlikleri, yöresel kıyafetler sergisi yapılarak değerlerimize değer verilip geçmişimize ve geleceğimize değer katılacaktır.