"Yaşamın Merkezi MatemaTİK" eTwinning Projesi

Burdur Yıldız Güral Kızılay Anaokulu Okul öncesi öğretmenlerinden Ebru ALTINDAL, Azerbaycan 'dan Baki, 102 nömrəli tam orta məktəb Ogretmenlerinden Badirnisa Quliyeva nin kurucusu olduğu "Yaşamın Merkezi MatemaTİK" eTwinning projesinde matematik farkındalığı sağlamak, günlük yaşam becerileri ile birleştirerek oyunlarla kalıcı ve severek öğrenmek amaçlanmaktadır.

30.11.2022 181

Kasım ayında başlayan projemizde Burdur'u temsil eden Yıldız Güral Kızılay Anaokulu öğretmenlerimiz Ebru ALTINDAL, Emine CAN ATALAY, Esin TAŞDEMİR , Konya Karaaslan Cumhuriyet İlkokulu Yusuf Bahadır SARAÇOĞLU, Konya Ahmet Perihan Demirok İlkokulu Sergül SARAÇOĞLU, Kocaeli Yazlık Tabosan İlkokulu Dilek Sevmez TUNA, Karabük Mimar Sinan Ortaokulu Gülsüm KACAKAPLAN ACİKYER, Azerbaycan Bakü 102 nömreli tam orta məktəb Badirnisa Quliyeva 8 proje ortagimiz ile devam etmektedir.